Merken

Geplaatst op: 19-04-2013

Er zijn vele soorten verschillende koffiemerken waaruit u een keuze kunt maken. Hieronder bespreken we een aantal merken en daarvan de bijhorende nieuwe serie varianten.

Melitta Caffeo Bistro Koffiemachine

De Italiaans koffiezetapparaten met stijl, Mellitta. Niet alleen de koffie is oog en mond strelend maar het design mag er zeker zijn. In hippe lak kleuren zoals: zwart, wit, blauw en metalic. Melitta is een zeer herkenbaar merk omdat de modellen erg op elkaar lijken. Naast een Koffiezetapparaat is het ook een mode accessoire die in elke keuken past!

DeLonghi BAR14F Espressoapparaat

Ook voor de kleinere portemonnee is er een zeer kundig espressoapparaat op de markt, de DeLonghi BAR14F. Voor slechts €69,95 ben jij de trotse eigenaar van dit fijne espressoapparaat. De uitstraling van dit apparaat past in elke keuken. Dit dames en heren is al tijden een van onze favorieten, zeker gezien de prijs!

Bosch TCA529NL Espresso Machine

Dit compacte maar luxe koffiezetapparaat heeft ruimte voor 250 gram aan bonen. Daarnaast beschikt deze koffiemachine ook over een waterreservoir van 1.8 liter. Door onze korting van maar liefst 23% bent u al trots eigenaar van dit apparaat voor slecht €329!

Philips HD5720/30 Espressomachine

Ik stel u met trots voor aan de Philips HD5270/30 Espressomachine, een van de topstukken uit onze collectie. Naast het maken van een heerlijke espresso schuimt hij ook nog eens de melk voor u op!

DeLonghi PrimaDonna DeLuxe ECAM 26.455 M

Het paradepaardje van DeLonghi, de DeLuxe ECAm 26.455 M. Een multifunctioneel koffiezetapparaat met haast ongelimiteerde mogelijkheden. Het heeft een apart reservoir voor de melk en kan zodoende vele koffievarianten voor u produceren!

Espressorecepten

Ben jij een echte koffieliefhebber en drink je het dagelijks? Dan is het mogelijk om nog meer

Soorten Koffiebonen

Er zijn een groot aantal verschillende soorten koffiebonen waaruit je jouw keuze kunt maken al

De definitie van een espresso

Dat espresso sterke koffie is daar is natuurlijk iedereen van op de hoogte. Het wordt vaak geb