Espresso informatie

Naast de keuze voor de boon is uw espressoapparaat ook erg belangrijk. Onze trendwatchers hebben maandenlang onderzoek gedaan naar het beste apparaat. Hierbij is ook gelet op de prijsklasse waarin het apparaat zich begeeft. Zo hebben we verschillende merken opgenomen in ons assortiment. We blijven onze horizon verbreden op zoek naar nieuwe toppers in de Espressobranche!

Ontdek de luxe

Een espressomachine onderscheid zich doordat deze het hete water met grote druk door de koffie stuurd. Zodoende krijgt u dat heerlijke kopje fijne espresso. Het fijne aan uw espresso is dat de koffiebonen nog fijner gemalen en langer gebrand zijn dan de andere bonen. Alleen met een echt espressoapparaat krijgt u het optimale uit uw espresso koffie. Op EspressoMachinesOnline.nl kunt u in het bezit komen van deze fantastische apparaten. De informatie over de bonen kunt u vinden onder het kopje 'bonen'. U kunt de apparaten bestellen met een leuke korting!

Artikelen

Reinigen espresso apparaat

Categorie: Espresso+informatie / 23-04-2013 08:53

Jij wil natuurlijk ook je espresso apparaat zo schoon mogelijk houden. Door deze tips toe te passen, kun jij iedere keer weer genieten van de meest verse kopjes koffie. Zorg altijd met schone doekjes er bijvoorbeeld voor dat het apparaat schoon is. Bij het apparaat wordt standaard een kwast geleverd, door koffieresten in de machine weg te veg

Lees meer...

Merken

Categorie: Espresso+informatie / 19-04-2013 11:14

Er zijn vele soorten verschillende koffiemerken waaruit u een keuze kunt maken. Hieronder bespreken we een aantal merken en daarvan de bijhorende nieuwe serie varianten.

Melitta Caffeo Bistro Koffiemachine

De Italiaans koffiezetapparaten met stijl, Mellitta. Niet alleen de koffie is oog en mond strelend maar het design

Lees meer...

De definitie van een espresso

Categorie: Espresso+informatie / 19-04-2013 10:47

Dat espresso sterke koffie is daar is natuurlijk iedereen van op de hoogte. Het wordt vaak gebruik als een een caffeine bommetje, waar mensen een oppepper van krijgen. Een espresso is pas een espresso wanneer het aan de volgende criteria voldoet.

  • Water van circa 92 graden onder hoge druk door zeer fijngemalen koffie wordt

    Lees meer...